Få overblik over de mange attraktioner og aktiviteter med GoVisit

DET SKER PÅ VESTKYSTEN

Velkommen til GoVisit’s kalender. Her vil du få et hurtigt overblik over, hvad foregår af spændende arrangementer i og omkring Vedersø Klit.

Husk at du altid kan tage oplevelserne med på din rejse ved at

hente GoVisit appen

Restaurant Havtorn

Hvor smagsoplevelsen og hygge er i højsæde

Restaurant Havtorn er en hyggelig frokost og aftenrestaurant beliggende ved Vedersø Klit Camping. Man kan med fordel kombinerer et besøg i restauranten med en tur ned til det energiske og brusende Vesterhav.

Restauranten serverer primært danske frokostretter, Filosofi er at god mad starter med gode råvarer, og vi forsøger så vidt muligt at bruge lokale leverandører.

Aftenkortet byder på lækre forretter, hovedretter og desserter og der vil altid være frisk fisk fra Vesterhavet på menuen.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen på Restaurant Havtorn

Læs mere

Cykelferie

Ved Vedersø Klit Camping har vi et naturskønt område, som er ideelt for cykelturister.

I kan både cykle langs kysten, men også ind i landet. Hvis I ønsker en fast base, at cykle ud fra hver dag, har vi mange muligheder og kan udlevere cykelkort til inspiration.

Læs mere

F.eks. Rundt om Vester Husby, 10 km. En virkelig dejlig cykeltur, der bringer dig forbi flotte klitlandskaber, skønne skovpartier og et af Danmarks smukkeste feriehusområder med 5000 m2 store grunde.

I skoven hvor du cykler i, er der både badesøen og udkigspukter, orienteringløbsbaner og vandreture. Du cykler forbi Husby Kirke og klitplantagen.
Vi har en rigtig flot cykel “bog”, som vi kan udlevere.

Vesterhavet

Ægte Vesterhaw´s ferie ved Vestkysten

Livet ved Vesterhavet og Vestkysten er meget mere end bare Danmark.  Det er 250 km vestkyst, der er autentisk og vildt, uendeligt og trygt, ægte og uspoleret.

Ved Vestkysten er der plads til alle. Her er der højt til himlen – Tæt på havet, brede vidder og ro til fred og fordybelse. Her kan i holde jeres ferie med familien eller en romantisk weekend for to ude vestpå.

Herude vest på smager livet bare af meget mere.

Læs mere

Vestkyststien

Vestkyststien, som har sin tilgang lige ved pladsen, er en vandre- og cykelrute på ca. 100 km. langs kysten.

Efter ca. 3 km igennem Husby Klitplantage med sine 11 km² og sin meget smukke og varieret natur forsætter ruten som er en oplevelse værd at sætte på to do listen.

Hesteridning på stranden

Oplev det skønne Vesterhav på hesteryg på tur ved stranden, eller oplev de skønne plantager omkring Vedersø klit på en guidet tur

Læs mere

Nissum Fjord rundt - Rute på 84,5 km.

Tag cyklen og følg cykelstierne og broerne som sikrer, at du kan komme hele fjorden rundt.

Facts: Nissum Fjord er udlagt som vildtreservat for at beskytte ynglende vandfugle, og dele af fjordens omkringliggende landskaber er fredede for at beskytte og bevare fuglenes levesteder. Derfor er jagt og færdsel begrænset.

Læs mere

Ting og seværdigheder som kan ses undervejs er bl.a:
Thorsminde er Strandingsmuseet et besøg værd. Havneområde, redningsstation, jollehavn og mulighed for at spise på Havgrillen. Ved Pumpehuset i fjordens nordligste ende er der bænke/borde og udsigt fra toppen. Kig indenfor hos Galleri Møller P. med pottemageri og malerier. Glaskunst findes både på vej til og i Bøvlingbjerg hos Gammelgaard Glas med butik, og hos Maagaard Glas som har åbent efter aftale. Længere nede ad gaden i Bøvlingbjerg finder man Hornvarefabrikken, der fremstiller og sælger brugskunst og kohorn i gamle og moderne designs. Så køres der mod Nees som er særligt smuk at besøge når de japanske kirsebær blomstrer. I skulle tag og køre forbi Fru Pedersens have. Haven er en 2 tdr. land stor landbohave i engelsk stil og emmer af romantiske stemninger, spændende skure, lysthuse og en skurvogne. Overalt ses hyggelige stilleben/opstillinger med antikke havemøbler og genbrug. En have hvor livet leves i, med alt hvad havehjertet begærer af vand, højbede, frodighed, overdækkede terrasser og legeplads. (Skalstrupvej 36,) Derefter går det sydpå med afstikkere til flere hyggelige jollehavne mod Vemb og Nørre Vosborg.På turen kommer I forbi www.vesterhavsfodboldgolf.dk, der i kan prøve en masse forskellige ting. Det kan også være, at I trænger til et hvil, så kan I hygge jer på deres terrasse eller klubhus, spise jeres medbragte mad eller bestille mad. (Lystlundvej 1).En overnatning eller to giver mulighed for at kigge nærmere på seværdighederne undervejs. (info i receptionen). Hvis du skal have en naturoplevelse af de store på cykel, så kom til Vedersø Klit Camping: Højt til Himlen – tæt på havet.

Panoramarute - Fuglenes Fjord - 24 km.

Ruten går fra sommerlandet over det typiske vestjyske landskab til et særpræget og imponerende naturområde omkring og ved Vest Stadil Fjord – også kendt som Fuglenes Fjord.

Allerede på vej dertil ser du dem på himlen og hører en mere insisterende kvidren. Du kan tage kikkerten med eller du kan vælge bare at sætte dig på en solvarm gangbro og lytte til naturens lyde. Undervejs kører du forbi bl.a. Vedersø Ridecenter, Vedersø Præstegård, Vedersø kirke (hvor Kaj Munk ligger begravet).

Læs mere

I 1924 er Kaj Munk færdig med teologistudiet, og søger embedet som præst i Vedersø. Resten af sit liv lever han i Vedersø med præstegården som bærende ramme om livet med konen Lise, deres børn, præsteembedet og digtningen. Kaj Munk satte sit præg på præstegården ved bl.a. at indrette sit arbejdsværelse “Stærekassen” på loftet, hvor han digtede og skrev.

Kaj Munks Præstegård

Lær mere om Kaj Munk på præstegården, der dannede rammen om hans mest virksomme år.

Læs mere

VW & Retro Museum

Dette private museum viser en samling af Volkswagen og retrobiler, specielle trailere, knallerter, cykler og mere.

Læs mere

Flamingo Naturpark

Oplev en spændende blanding af natur og forunderlige haver.

Læs mere

Lalandia | Søndervig

Lalandia i Søndervig ligger smukt placeret ved den populære badeby Søndervig på den danske vestkyst med det vidunderlige Vesterhav som nabo.

Feriecentret byder på masser af sjove familieaktiviteter, skønne spisesteder og hyggelige butikker.

Nyd tropevarmen i Aquadome og oplev vandsjov i verdensklasse.

Læs mere

Play-Time og Vesterhavets Fodboldgolf

En af Danmarks bedste fodboldgolfbaner og andre sjove aktiviteter, fx fodboldpool, lasergame og skydesimulator. Perfekte faciliteter med plads til alle.

Læs mere

Guide til seværdigheder ved Vestkysten

Hvad skal I egentlig lave på ferien ved Vestkysten? Læs med i guiden og bliv inspireret til forskellige oplevelser og aktiviteter

Se guiden

OMHU: - nyt liv til havplast

Omhu: arrangerer strandrensninger samt “skræddersyet” arrangementer til både virksomheder, privat, skoler, samt institutioner som kan passe ind i undervisningen.

Læs mere

Sea War Museum Jutland

Lær mere om verdenshistoriens største søslag på Sea War Museum Jutland, der er det eneste museum i Danmark, hvor der kun bliver fortalt om international historie.

Læs mere

Seaside Safari

Naturlige oplevelser for hele familien

Seaside Safari er Vestkystens største udbyder af guidede ture.

Tag med de lokale guider på spændende oplevelser. Få vind i håret på en sælsafari med båd, bliv uddannet vaskeægte ravjæger på en ravsafari og tag med på sjove ture i traktorbus. Find mange flere oplevelser og book din næste tur via hjemmesiden.

Se turkalenderen

Fru Pedersens Have

Åben have med romantiske stemninger, haveglæde, inspiration, oplevelse, dyr, genbrug og stilleben.

Læs mere

Ringkøbing

Vil man til byen, er den gamle og hyggelige by Ringkøbing et besøg værd.

Læs mere

Ivans Lystfiskeri

Ivans Lystfiskeri arrangerer fisketure som totaloplevelser, hvor fiskeri, nærkontakt med naturen, god mad og socialt samvær krydres med solid service og højt humør.

Læs mere

Bork Legeland

Velkommen til Vestjyllands største legeland

2500 m2 med sjove aktiviteter for hele familien – Mest for børn. Stort indendørs legeland der ligger i udkanten af Bork havn ved Ringkøbing Fjord

Læs mere

Jyllandsakvariet

Naturlige oplevelser for hele familien

Jyllandsakvariet tilbyder alsidige events for hele familien året rundt. Oplev også en unik udstilling af fantastiske isskulpturer, der bringes til live af det spil, som skabes mellem den krystalklare is og lyset.

Se mere

Strandingsmuseet

Få gribende historier om verdenshistorien på Vestkysten, og de tusindvis af strandinger langs kysten.

Læs mere

En tur på bramsejlsskonnerten Maja

Tag familien med og oplev himlen og havets skønhed og den eventyrlige stemning om bord. Alt fra 2 timers sejladser.

Læs mere

Hjerl Hede

Det levende museum hvor mere end 100 personer hver dag er med til at vise dagliglivet på landet for ca. 150 år siden.

Læs mere

Holstebro

Besøg Holstebros kunst og kultur eller tag på shopping i de spændende butikker.

Læs mere

Saga land

Er i til mysterier og finurlige spil eller eventyr show med ridder til hest? Så er Saga land et besøg værd.

Læs mere